Aug 092013
 

Köping, denna underbara stad där alla portioner på restaurangerna är överdimensionerade. Alla gånger som jag besökt resturanger i Köping har jag noterat att deras portioner är överdrivna, det kan bli hela pizzatallrikar fulla med grekisk sallad, eller en wook i en rågad djup tallrik. Beställer man en portion mat i Köping så får man  oftast typ 4 portioner på en och samma tallrik 🙂 Jag får fundera på vad detta beror på.

Nåväl, vi, dvs jag och söta hustrun är på väg igen, denna gången skall vi nerom södra landet och en skvätt till Köpenhamn.

Rum 304 - Hotel Bishops Arms i Köping

Rum 304 – Hotel Bishops Arms i Köping

Egentligen har vi besök hemavid, Leif avnjuter hårdrock på Getaway, men han klarar sig bra tillsammans med våra katter. För övrigt hade det tydligen smällts en massa högljudda fyrverkerier på Getaway under natten, detta väckte typ merparten av Brynäs. Det är inte OK att göra så, inte mitt i natten på en veckodag.

Köping då, vad gör vi här? Jo, vi övernattar i rum 304 på Hotel Bishops Arms. Rummet är stort och flådigt, ett superior rum. Me like.

Det enda som inte är bra med rummet på Hotel Bishops Arms är att det helt saknas vägguttag vid min sida av sängen, det blir en plump i protokollet på det, för vart skall jag ansluta min laddare till telefonen??

Imorgon rullar vi vidare till Helsingör!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*