Oct 292011
 

Jobbet har rullat på bra denna vecka, det har mest handlat om att skaffa sig en bild över läget samt kolla av så att andra entreprenörers arbete ligger i fas med vårt uppdrag.

Namsos Lufthavn

I min hytte är det lugnt, det finns i princip bara två nöjen, det ena är att se tidvattnet rulla in, andra är att se flygplanen starta och landa tvärs över vattnet som ligger utanför hytten. Annars är det rätt lugnt, bara jag och massa ekorrar 🙂

För att få lite fart på tillvaron så bokade jag mig en biljett till kvällens föreställning av Tintin, jo, det är biofilm som gällde för kvällen, självklart i 3D för att förhöja upplevelsen.

Tintin

Biljetten köpte jag på nätet, men problemet var att jag inte kunde skriva ut den, så jag fick ta ett fotografi av bildskärmen. Nu löste det hela sig ändå, för jag fick hjälp på bion att få ut en riktig biljett.

Biljett, Tintin

Jag blev nog lite besviken på filmen, dels för att man använde de engelska namnen på en del karaktärer istället för de franska originalen. Milou hette Snowy… Dupond/Dupont hette Thomson and Thompson. I mångt och mycket är de både de tecknade originalen och de tidigare tecknade filmerna avsevärt mycket bättre. I denna nya film är det helt enkelt för mycket ältande innan de kommer till skott, men nåväl, det var en stunds förströelse.

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*