May 112013
 

Vädret var perfekt idag för att jag skulle kunna tvätta ett av våra staket. Det hade grott igen rätt rejält som man kan se på bilden nedan. Skall sanningen fram så är det nog ca 6-7 år sedan jag gjorde nått radikalt åt detta staketet, så det var hög tid att det blev gjort.

Tvätta staket

Tvätta staket

Som hjälpmedel hade jag algmedel och högtryckstvätten, det gjorde susen kan jag säga. Nu skall staketet få vila sig någon vecka och få torka ut ordenligt innan jag bättrar på med färg på de ställen där färgen släppte.

Jag är nöjd med dagen och solbränna fick jag på kuppen 🙂

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*