Oct 232010
 

Jag vaknade med ett strålande humör denna morgon, nattsömnen var kanon, det är skönt att äntligen känna effekten av att jag fått vara i Gävle på dagarna samt att få sova hemma hos min älskade hustru istället för på nått hotell nånstans. AC sov kvar ett tag medan jag pysslade lite med disk å husbestyr.

Nån timme senare rullade vi iväg för lite äventyr, vi hämtade upp Frida, slängde lite sopor och begav oss till Källviks gård för lite fika. De har även ett traktormuseum på gården, vi kikade i ena ladan, men lät den andra vara till nästa gång, skall bli spännande att se vad den innehåller. Det var mycket gamla traktorer, många trotjänare.

Kalla dem vad du vill

Vi köpte oss lite fika, gick upp på ovanvåningen för att gotta i oss godsakerna. De hade ett rum där den goda solen sken in så vackert. Sol genom glas är nått speciellt.

Gnistrande glas

Nu på kvällen är middagen tillagad och avnjuten, en kopp varmt kaffe står framför mig, denna dagen är i det närmsta lagd till handlingarna.

  4 Responses to “Kalla dem vad du vill”

  1. Ja, ja dessa chokladbullar. Det var ju ett bra förslag at man fick kalla dem vad man ville. Kanske något för fler kondis att ta efter. mamma

  2. Negerboll? 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*