Oct 172010
 

Idag har inte varit nån direkt ansträngande dag, jag och söta hustrun var ut en sväng till Totra för att göra en insats, uppdraget var snabbt avklarat, kul att kunna vara till lite nytta.

Ett par snabba ärenden hann vi även med idag, första var till Hufvudleverantören, jag behövde en ny pannlampa, och nån klok människa har lagt om hela upplägget på parkeringshuset i Nian så att det numera faktiskt fungerar riktigt bra. Det har varit lite Hawaii där under årens lopp.

Nytt upplägg, parkeringen Gallerian Nian, Gävle

Inne i Nian har de två hissar som går hela vägen från botten och upp, en av dem är en såndär modern med glasat schakt, så man får känna sig lite världsvan när man åker hela 3 våningar med utsikt 🙂 Fast det är nått helt annat ute i stora världen när det handlar om 50-90 våningar med prima utsikt, det är grejer det.

Gallerian Nian, Gävle

Efter detta lilla äventyret begav vi oss ut i skogen för att jaga ihop till kvällsmaten, kampen om födan är hård såhär års, men vi kom lyckligt helskinnade hem med våra troféer.

AC jagar mat

Som du märker så blev det inte många knop gjorda idag, men även de dagarna är viktiga, för vilodagarna är viktiga de med.

Natti Natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*