Mar 062015
 

Dagsläget i vårt vardagsrum, det har hänt en hel del under dagen, nu är golvvärmen på väg in, det är ett stort steg, jag är evigt tacksam för att vi har lagt ut detta moment på yrkesfolk, jag har inte kunskapen för att göra denna typ av jobb själv.

Golvvärme på gång

Golvvärme på gång

Ungefär hälften av rören ligger på plats, så det återstår ett par dagars jobb innan allt är färdigt, det skall även på ett spångolv uppe på det som syns på bild.

Golvvärme på gång

Golvvärme på gång

Min bästa gissning är att denna fas i projektet är klar under veckan som kommer, sen skall jag ta över och ge mig i kast och få till resten, det är ett jobb som jag klarar av, sen gäller det bara att hitta tiden, men jag har ju helgerna att tillgå. Jag vill ju inte dra ut på det här projektet, för jag saknar att inte ha någon soffa att hälla ut sig själv i 🙂

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*