Apr 252015
 

Det var en rätt speciell dag idag, eller rättare sagt, jag och min hustru fick en hel del gjort som vi inte hade tänkt oss att vi skulle få oss gjort.

Det hela började med att jag igår skulle iväg ett litet ärende, och då upptäckte jag att bilnyckeln var bort, men å andra sidan stod Malin & Hans bil på baksidan och vår bil var uppbackad mot garaget. Min eminenta slutledningsförmåga kom då fram till att det kunde vara så att de fått med sig vår bilnyckel på sin tur till Stockholm.

Så, hur löser man då detta, jo, fram med reservnyckeln, snabbt konstaterade jag att batteriet till dess fjärr var slut, jag fick då helt sonika öppna låset manuellt, det kändes riktigt retro. Det var någonstans här jag bestämde mig för att köpa nytt batteri till bilnyckeln.

Men, innan jag kom så långt, så körde jag ner till Funky Man vid Nian för att låta barberaren både klippa och raka mig vårfin. Sen bar det hemåt igen, då beslutade jag och söta hustrun att vi skulle ta en sväng till Valbo, för att köpa de där batteriet, men även ta oss en afternoon tea på Forsbacka Wärdshus.

Batterierna var väl det enkla i det hela, vi köpte oss ett 5-pack på Kjell & Co, fast egentligen hade jag bara behov av 2 batterier, ett till originalnyckeln, och ett till reservnyckeln. Jaja, man gör så gott man kan, de resterande 3 batterierna får ligga i vår batterilåda inför framtiden.

Sen började det bli lite avstickare från planen, då mina lågskor var på upphällningen så började vi leta efter lite skor inne på Valbo Köpcentrum, men det är nästan hopplöst med skobutiker, de har ju ingen kompetens alls… när företag bara flyttar på kartonger med tveksam kunskap om vad som fanns i kartongen, då är det helt upp till kunderna att själv göra allt jobbet.

Nåväl, jag letade efter Ecco’s lågskor, men hittade ingen fin modell, och när jag väl gjorde det så fanns naturligtvis inte min storlek… Då såg jag i ögonvrån att hustrun hittat sig ett par Dr.Martens skor, javisst tänkte jag, såna vill ju även jag ha! Det var länge sedan jag hade ett par Dr.Matrens, och mina minnen från den tiden var mycket goda. Efter en stund så stod vi där, med matchande skor, fint va?

Dr.Martens

Dr.Martens

Vi fortsatte vår tur, och fick oss en eminent afternoon tea kombinerat med buffé med kakverk av allehanda slag på Forsbacka Wärdshus, riktigt bra och gott.

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*