Apr 192015
 

Dagens övning var fantastiskt skoj, jag och en polare var ut till Utnorabäcken, vi skulle titta på fiskarna som skulle upp i bäcken för att leka, det sägs vara som om vattnet kokar när det är som mest fisk i bäcken.

Utnorabäcken

Utnorabäcken

Vi hade lite på känn att i missat den stora toppen, för det var rätt lugnt i vattnet, samt att marken på båda sidor bäcken var nedtrampade, men när vi gick upp längs bäcken så var det en hel del fisk som var eftersläntrare.

Utnorabäcken

Utnorabäcken

Vi gick upp längs bäcken och konstaterade att det nog var lite i sista laget som vi kom dit, men jag har fått blodad tand och skall försöka ta mig dit igen nästa år.

Utnorabäcken

Utnorabäcken

Men för att grundligt utforska bäcken, så gick vi även en bra bit nedströms, hela vägen ner till deltat där man fick in vatten i skorna 🙂 På det hela taget sett var detta en mycket trevlig upplevelse.

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*