Apr 182015
 

Kvällens bensprattel, jag och söta hustrun passade spontant på att titta på Tobias Persson‘s föreställning “Kränkt var det här”, detta då på Gävle teater.

Kränkt var det här

Kränkt var det här

I korta drag, det är en show på ca en timme å 15 minuter, i stora drag är det en längre reflektion kring ämnet att bli kränkt, allt förpackat i en humoristisk form.

Jag må nog vara en rätt tråkig människa, men resten av publiken skrattade glatt åt både det ena och det andra, men för mig blev det mest trist, det kändes som om det mesta var öppna dörrar som slogs in, och för mycket underlivshumor.

Det jag hade hoppats på var en show där man gått all in för att försöka dra fram allt som folk blir kränkta över och även då göra sitt yttersta för att provocera publiken genom att se vart gränsen går innan de lämnar salongen, då om något hade detta varit intressant, men för mig var det mest putslustig varmluft. Men gillar man den typen av humor, då är det uppenbarligen en helt fantastisk föreställning.

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*