Nov 252010
 

Mådde mycket bättre på morgonen, inte så kul att vara kass i systemet, men en rejäl genomspolning och en god natts sömn, så är man igång igen. Snön från igår låg kvar så jag tog en skottning så att vi fick ut bilen. Egentligen skulle jag gjort det igår, men det var helt enkelt inte möjligt att utföra. Hustrun släppte av mig på jobbet och rullade sedan iväg till sitt.

Kontoret

Det har varit ett tag sedan jag var på kontoret. så det finns en hel del som ligger efter och släpar, jag hinner helt enkelt inte med. Nåja, en del fick jag undan idag, men mycket ligger och släpar, känns inte helt bra.  Dagens uppdrag, till Västerås med jobb att programmera lite ljus till en utställning, sagt och gjort så rullade tåget ner mot Stockholm för vidare transport till Västerås.

Mitt vinterland

Favorit i repris, lunch på centralen, jag borde verkligen hitta en annan sushi restaurang, för detta är lite sisådär, småsunkigt och lite trött mat. Men denna dagen fick det duga.

Veg Sushi, Centralen Stockholm

Vintern biter rätt bra, och Svenskarna klär sig i svarta kläder, det är inte mycket färg man ser i klädesplaggen, mörkt, mörkt och mörkt 🙂 Resan till Västerås var trivsam, jag blev kallad för “Stilig Herre”, det är inte ofta det sker från vilt främmande. Tror det mest var en artighetsfras, men glädjande ändå.

Centralen Stockholm

I Västerås är det en kort promenad mellan stationen och kvarteret Mimer, det var dit jag skulle denna dagen, detta är den gamla motor och transformatorfabriken som tidigare tillhörde ASEA, men som numera är Konstmuseum och Länsmuseum.

Karlsgatan 2

Fram emot 22:30 tiden lunkade jag från jobbet, klockan är mycket, det blev en trött veg burgare på Donken, långa dagar tar ut sin tribut, trött! Allt har dock gått bra, och det är det viktigaste, även om mycket tid har gått åt till att felsöka andra entreprenörers arbeten, sånt är inte så kul.

Under arbete

På mitt rum, 517, på First Hotel i Västerås väntade nästa surprise, någon i koncernen verkar ha haft rejält otur när de tänkte, för vad sägs om denna A3 poster som låg på rummet, maken till gubbslem har jag inte sett på många år, det får bli morgondagens projekt att ge någon en uppsträckning om detta. Det kan inte vara kul att komma som kvinnlig gäst, eller ens arbeta som städerska på hotellet när man möts av denna typ av förlegade objektifiering av kvinnor. Jag blir upprörd! Kvinnor är det bästa som finns, varför då göra så här??

Gubbslem, Sleep with us, First Hotel

Annars var rummet spatiös, nästan lite för stort 🙂 Jag kunde gått vilse, det är jag inte helt van vid 🙂

Imorgon, det är en ny dag det!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*