Feb 202013
 

Efter gårdagskvällens eminenta underhållning i form av biografbesök körde jag idag igång med att byta styrsystem på Arctura’s fasadljus, det gick förvånansvärt bra måste jag säga, inte allt för många stora problem, men å andra sidan har allt varit gediget provkört på kontoret innan jag började skruva runt bland datorerna.

Min kollega Anders anslöt mot lunch, så vi passade på att dinera gemensamt i den mycket trevliga restaurangen som finns längst upp på Arctura.

Utsikt från restaurangen på Arctura

Utsikt från restaurangen på Arctura

Utsikten är fenomenal, man ser milsvitt omkring, bara det gör det värt med ett besök till Arctura. Maten var kalas, jag fick in en vegetarisk dagens och till det även ett dignande salladsbord, riktigt lyckat. Enda som var lite sisådär var väl kaffet, men det kan å andra sidan ha varit en tillfällighet. Mätt i magen fortsatte dagens arbete.

Nu blir det inga bilder från datortekniken som styr fasadljuset på Arctura, men jag bjuder gärna på en liten bild från sena kvällens arbete då vi provkörde att allt fungerade som det skulle, visst är det fint så säg.

Arctura - Östersund

Arctura – Östersund

Längst ner till vänster i bild, där kan man se min kollega Anders kontrollera andra sidan av Arctura, då får man ett grepp om proportionerna på denna byggnad.

Det var allt för denna dagen, imorgon är en ny dag med nya utmaningar, nu skall jag ta och skypa lite med min söta hustru.

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*