Mar 152012
 

Villaföreningen Medborgarhem, det är föreningen där jag och hustrun är medlemmar, det är en gammal förening som tar tillvara vårt och våra grannars intressen, det är en förening med gamla anor, men numera blir det mest diskussioner om trafikfrågor och kabel-tv.

Kring trafikfrågorna har vi haft stor framgång det senaste året, vi har gemensamt fått till förbud för lastbilstrafik genom området, det är helt klart ett lyft att slippa tung trafik genom våra kvarter.

Hedvigs Trädgård, Gävle

De senaste åren har vi haft våra årsmöten på Hedvigs Trädgård här i Gävle, det är en mycket trevlig handelsträdgård dit vi på tok för sällan beger oss, för jag gillar atmosfären väldigt mycket.

Ett av detta årsmötes stora ämnen är kabel-tv, det är mycket som skall skötas kring en sådan samfällighet, men det är samtidigt skönt att kunna lyfta viktiga frågor på möte så att alla kan få säga sitt. Även polisen var på plats, de informerade kring grannsamverkan mot inbrott, vi har sedan ett antal år varit aktiva i detta, men nu behövdes lite nya krafter. Riskmedvetenade och ett öppet öga mot sådant som faller utanför ramen kommer man långt med.

Det var alles för denna dagen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*