Jun 092012
 

Då kör vi en favorit i repris, även idag firar vi Charlies 1-års dag, idag var det stort pådrag med vänner, släkt, bekanta, när och kära till Hans och Malin. Så det blev ännu ett dignande bord med tårtor, kakor och andra godsaker att mumsa på, sen som grädde på moset så sken Charlie som en sol idag, han var helt uppspelt, konstigt vore det annars när man får fira sin födelsedag 2 gånger på kort tid 🙂 Det är han väl värd.

Dignande tårtor

Den lille mannen fick ännu mer presenter, undras vart han skall göra av allt, men jag prisar plasten som material till leksaker, det tål väldigt hård behandling utan att gå sönder, för när Charlie blir till sig i gasen, så bankas det mycket, jollras och grejas, då är det tur att grejerna håller 🙂

Farbror Henrik och Kapten Kaos aka Charlie

Hustruns rygg har fått kämpa mycket den senaste tiden, dels med äventyr, men även sjukgymnastik och träning, så det fick bli en liten stund för henne på soffan, väl värt, hon kämpar på bra.

Älskade hustru Gemzell

Hemmavid har vi i dagarna haft besök av Jesper och Therese, så även de kom med ut till Totra, trevligt sällskap.

Jesper och Therese

Den lilla godingen höll fullt tempo, hoppas han nu inte tror att det skall bli födelsekalas om ett par dagar igen, för nu får vi vänta ett år till innan det blir dags igen.

Stort tack Malin & Hans för mycket trevligt kalas!

Lev väl!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*