Oct 192012
 

Natten var kort, lite segt att somna, tror att jag hållit igång för mycket den senaste tiden. Även om jag är ute och arbetar så gör jag vad jag kan för att få till lite “fritid”, men det är inte helt enkelt alla gånger.

Med packade väskor tackade jag rummet för ett par trevliga dagars sömn, lastade in mig i bilen och rullade så sakteliga hemåt.

Rummet på Läckö

Inne på Statoilmacken i Lidköping så var det ett herrans liv från en flock fåglar som kamperat på kraftledningarna, de kom och flög om varandra, jag stod och tittade en stund för det var ett mäktigt skådespel.

Statoil, Lidköping

Det är drygt 6 timmars resa mellan Läckö och Gävle, så jag var rätt glad att jag skulle in till Västerås på vägen för att gära ett litet servicejobb, passade mig bra. Klämde även in en liten lunch som inte lär gå till historien, näring men inte så jättekul i övrigt.

Gemzell’s fötter

Kvällen är nu sen, jag är trött, jag och hustrun har tagit oss vårt kvällsfika. Imorgon är det Lördag, då blir det nya äventyr.

Go’Natt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*