Mar 232010
 

Idag, tidig morgon, jag var på jobbet vid 6-tiden. Min älskade fru buffar lite på mig på morgnarna så att jag kommer iväg i tid, det är jag evigt tacksam för.

Det var en del saker jag inte hann med igår, så därav denna tidiga morgon.

Alla firmabilarna var ute på jobb, så det blev hyrbil denna dag, en röder golf. Egentligen gillar jag inte att köra bil, det blir så enahanda, och så är man ju tvungen att vara alert och inte låta tankarna fara iväg.

Färden mot Norrköping var lite som att köra inne i en lovikka vante. Jag ände mig omsluten av grått fluff.

Grått fluff utanför Nyköping

Väl framme i Norrköping så var det bara att sätta igång med etablering på bygget, se till att allt var förberett, se vad som saknades och helt enkelt komma igång.

Norrköpings Visualiseringscenter

Projektet jag jobbar med är i sin helhet väldigt spännande, Norrköpings Visualiseringscenter. Citat från projektets hemsida “En mötesplats kring visualisering för forskning, kultur och näringsliv mitt i Norrköpings Industrilandskap”

Lilla lådan från igår, komms den ihåg, den sitter nu uppe på väggen i en el-nisch. Imorgon skall den kopplas in och komma till liv, jag brukar ibland kalla dessa lådor för “monster”, denna gång är det ett snällt monster, det tycker jag är fint.

Ett snällt monster

Denna dag var alla hotellrum i Norrköping bokade, så jag tog tillfället i akt att boka in mig på ett av mina favorithotell, Park Hotel “Fawlty Towers” i Linköping. Det blir bild på hotellet imorgon när solen är uppe igen.

Fawlty Towers Linköping - Rum 404

Det har varit en lång dag, morgondagen har jag förberett, det blev komplettering av lite tekniskt skröfs.

Som en avrunding på kvällen svängde den alltid så vänliga personalen ihop en macka med mozzarella, tomat och rukkola, det var mums.

Kvällsmacka

Nu är det snart dags att titta på dokumentärserien Star Trek, hörs imorgon!

  One Response to “Dags för ny tur i landet”

  1. Du får anställa mig som privatchaufför 🙂
    mackan såg riktigt god ut. *puss*

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*