Jan 102013
 

Det hade snöat lite vitt puder under natten, så jag var glad över spikskorna när jag gick ner till jobbet mitt, under det fina lagret av snö lurar isblanka ytor som är riktigt förrädiska.

Dagens uppdrag innefattade ett större möte i Falun, så jag och min kollega lastade in oss i bilen, körde sen de 10 milen västerut. Huset där vi skulle ha mötet kändes mycket bekant, det visade sig att varit där för flera år sedan, då besökte jag en gammal bekant som jobbade i huset, fast nu var det helt nya hyresgäster i fastigheten.

Efter att vi var klara med mötet, som för övrigt var mycket kreativt och givande, så blev det lunch, ett för mig nytt ställe, Restaurang Hong Kong i Falun. De hade en mycket bra buffé som även innehöll en del vegetariskt, gott gott, kan rekommenderas varmt.

Kan även säga att deras hemsida innehåller precis det man önskar, dvs menyn och öppettiderna, inget annat, helt perfekt.

Restaurang Hong Kong - Falun

Restaurang Hong Kong – Falun

Nåväl, efter mycket trevlig lunch bar det vidare längre upp i dalarna mot Rättvik för ett litet servicebesök på Folkmusikens hud, det visade sig att det var en nätdel som gått sönder, inget som var något problem för mig att lösa. Generellt sett är nätdelar ett sorgebarn, det är oftast dem som går sönder med tiden.

Just denna nätdel hade visserligen varit i drift drygt 12 år, så då får man vara nöjd över driftstiden 🙂

Folkmusikens hus - Rättvik

Folkmusikens hus – Rättvik

Vi tog oss en kaffe, sen rullade vi hem mot Gävle igen, vi fick ett samtal som berättade att det var ett smärre snökaos inne i Gävle så vi var förberedda på det värsta. Det gick bra hela vägen fram till Sandviken, sen blev det lite körigare, men man får ta det lugnt så går det oftast bra.

Jag fick skjuts hela vägen hem till uppfarten, av en händelse så kom söta hustrun lunkande längs gatan, en härlig syn, det är så man smälter varje gång vi ses.

Snön då, jo, vi fick skotta snö en bra stund hustrun och jag, men nu värmer vi oss med gott kvällsfika.

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*