Aug 212012
 

Nu under semester har jag mest jobbat med att renovera hallen på ovanvåningen, det går framåt, mycket grundarbeten är klara, men massor med arbete återstår, det är här jag håller till på dagarna, mitt i byggets kaos 🙂

Renovering på ovanvåningen

Det som just nu ligger på är att såga till panel och måla densamma innan jag sätter upp den, det skall bli en bröstpanel som går genom hela hallen. Nu består vår hall av en massa kringelikrokar, så det är inte helt enkelt det här, men jag får till det tillslut, det är jag övertygad om.

Nu är det dags för kvällsfika, skall bli gott!

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*