Aug 222011
 

Morgonpasset började med att byta ut den trasiga golvskivan *grrr* men har man orsakat detta själv så är det bara till att åtgärda felet. Det var ju rätt enkelt att åtgärda så jag skall väl egentligen inte gnälla.

Installationer och socklar på plats

Annars har dagen mest bestått av att snickra till utkragade golvlister. Jag vill dölja all kabeldragning bakom listerna så genom att kraga ut dem ca 1,5cm upptill och nertill så bildas ett spår bakom listen där jag kan dölja dragningar. Det är att hiskeligt jobb att få till detta kan jag lova, men resultatet blir bra. Värst var att passa till pusslet bakom elementrören som kommer upp ur golvet, det är lite för trångt för att hela listen skall kunna gå in så, ja, det är ett pussel.

Det som återstår i klädkammaren är nu bara några små detaljer, foder till dörren är kapat och målat, de får åka upp imorgon. Fönsterna skall ur, slipas grundas och målas likaså karmen, sen är det gardinstång och lite annat smått pyssel. Tror nog att det kan ta två dagar att få till fönstret pga alla torktider på färgen, jaja, men det har aldrig varit närmare klart än vad  det är nu.

Och så är ju Malin och lilla mannen Charlie på besök, det är alltid lika trevligt.

Imorgon bitti skall jag ta och kika på de avsnitt av Eureka och Wareouse 13 som sänds i USA under natten, trist att inte tv-bolagen begriper att världen är liten och att många tittare inte är intresserade av att hoppas på svenska tv-bolags nycker ifall de visar en serie eller ej.

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*