Aug 152010
 

Kvällen var sen igår efter Trollflöjten i Dalhalla, så sömnen kom av sig själv när vi väl kommit till min systers gäststuga i Skattungbyn. För den som är intresserad, så går det utmärkt att hyra stugan av henne. Man sover som en kung i stugan, tyst och lugnt kan jag lova.

Lillstugan, Skattungbyn

Det finns två rum med sängar, toalett, och ett prima kombinerat kök och matrum, där kan samtalet lätt flyta på till sena timmen i goda vänners lag.

Köket, Lillstugan

Och från andra hållet ser det ut så här.

Köket, Lillstugan

Under vår gemensamma frukost, så övervakade Zlatan Katt att allt gick rätt till, samt att han fick sin beskärda del av osten, en helt underbar katt, ibland vill jag nästan skicka våra katter på kurs hos Zlatan 🙂

Zlatan Katt

Vi har ju ett annat litet projekt i Skattungbyn som vi tittar till lite då och då, min syster odlar gris på rot, och av dessa har vi tingat ett par. Min syster har ordnat med så att grisarna har rejält mycket mark att böka runt på, och de verkar vara glada grisar allihopa. För den invigde, så är grisarna döpta efter partiledarna och går under arbetsnamnet “Regeringen”

Reinfeldt och älskade hustrun Anne Catrine

Även ett kärt nöje har ett slut, så vi tackade syster yster för besöket och rullade sedan hem mot Gävle.

Syster Annika

Kvällens middag, jag vill bara nämna kort, min hustru skördade lite av den potatis jag satte i våras, det var mums att få äta egen potatis. Till maten gjorde vi även en liten vitlöks valla, även den med egenodlad vitlök. Nästa år blir det utökning av odlandet kan jag lova.

Hemodlad potatis

Nu är även denna dagen lagt till handlingarna.

Hip Hop!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*