Nov 282010
 

En ny dag, jag har sovit gott, lite trickigt att komma upp i våningssängen, men när jag väl var där så sov jag utmärkt. Vi frukosterade gemensamt i lillstugan, min pappa hade varit uppe tidigt och eldat i spisen så det var varmt och gott!

Vinterland

Syster var på ett strålande gott humör idag, go och glad!

Syster Yster

Som brukligt är så skall det tas en lite gruppbild av släkten, min hustru administrerade detta, jag smög fram kameran och tog ett litet kort på fotografen, kunde lixom inte låta bli 🙂

Hustru Gemzell fotograferar

Mina föräldrar följde med oss till Gävle, de hade planerat att göra ett besök hos oss ett par dagar, det är trevligt! Men när vi kom fram så väntade ett lager på 30cm med snö på uppfarten, så jag tog tag i uppdraget att skotta rent så att bilen ens skulle kunna köra in. Hustrun passade på att köra ut med lite rökt kött till en av våra bekanta, det var sånt vi hade med oss från Dalarna. Så när jag dryga timmen senare var klar med skottningen, så rullade hustrun med mina föräldrar in på gården. Jag hade då byggt upp en rejäl hög på baksidan av huset, en på framsidan och några små lite här och där.

En hög med snö

Så, nu är jag trött i kroppen, skönt att få göra lite kroppsarbete, dagen är slut, maskrosvinet har jag läppjat på, alla verkar nöjda och glada.

Imorgon, det är en ny dag det.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*