Feb 042013
 

En dag som på många sätt känts mycket bekant, en ny arbetsperiod i Läckö har tagit sin början, efter en kort sväng nerom till jobbet så vände jag snabbt hem igen för att hämta upp min lilla packning, redo att ta världen med stormsteg igen.

Redo att omfamna världen

Redo att omfamna världen

Resan ner till Läckö tar sin lilla tid, men det ger samtidigt möjlighet till det goda samtalet, jag och mina kollegor har alltid något intressant att dryfta, skönt det, för annars skulle 6 timmar i bil bli rätt outhärdligt. Trädet mitt på E4:an är ett av de första fixpunkterna som man blir så glad över att se, för inte är det mycket annat att titta på söder om Gävle.

Trädet på E4 söder om Tierp

Trädet på E4 söder om Tierp

Första depåstopp, ja, förutom Statoil i Gränby, det blev som vanligt på Vedugnen i Örebro, denna fantastiska lilla restaurang i det erbarmligt fula huset, vet man inte om att det finns bra och god mat där, ja då åker man lätt vidare. Jag konstaterade denna gången att Vedugnens “markiser” är som en plåtversion av värdshuset vid Brännebrona, fast där är de gjorda av betong… för övrigt en mycket märklig byggnad. Egentligen borde jag stanna till där någon gång mest för att prova deras mat.

Obligatorisk lunch - Vedugnen i Örebro

Obligatorisk lunch – Vedugnen i Örebro

In i bilen igen, färden går vidare, vädret blev sämre och vi kände för ännu en bensträckare vid Hova. Till min förvåning låg det en sak på disken som jag och min hustru har saknat, det var Marabou Black – Saltlakrits, denna choklad fanns under en kort tid i butiken men försvann sedan. Så jag passade på att köpa 2 kakor som jag skall ge till min söta hustru, det tror jag att hon kommer att uppskatta. Hon är värd allt fint som världen har att ge.

Marabou, Black - Salt Lakrits

Marabou, Black – Salt Lakrits

Efter lite chaufförsbyte rullade vi vidare mot Läckö, då timmen fortfarande stod på “arbetstid” så passade vi på att jobba ett par timmar innan dagen var till ända. Själv har jag mest ägnat mig åt att koda filmmaterial, det är många saker som skall stämma innan allt faller på plats, självklart har det krånglat en del, men det knäcker jag tillslut på nått sätt.

Jobbare i Läckö

Jobbare i Läckö

Denna dagen har nu gjort sitt, jag har lagt mig i bingen och skall se till att få mig några timmars skönhetssömn, hoppas det går bra för jag är trötter.

Go’Natt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*