Apr 112011
 

Dagens lunch, jag hade en lunchdate med en gammal kollega till mig, riktigt trevligt att träffast över en god måltid. Det börjar bli lite varmare ut och staden pyntar för kommande helgen, det dyker upp fjädrar i ris lite här och där. Fint om ni frågar mig.

Fjädrar i ris

Så jag kan inte undanhålla en klassisk bild, jag vet tyvärr inte vem som har skapat detta lilla underverk, men fjädrar i ris hör den stundande påsken till 🙂

Fjädrar i ris

Det är mycket vårtecken på gång, gavleån käser med full kraft, naturen visar sin fulla kraft under våren. Sen att det är vackert gör inte saken sämre.

Gavleån

Det har varit en rätt intensiv period senaste tiden, men fördelen har varit att jag varit på hemmaplan så lite nytta har jag fått till, kvällen fram tills att det mörknade så klippte jag lite på äppelträdet.

Äppelträdet

Moltas Katt hjälpte till med trädgårdsarbetet, hon styrde upp arbetet och såg till så att saker och ting blev korrekt utförda 🙂 Att Moltas Katt är en dam-katt med ett herr namn, det är inget som Moltas Katt har brytt sig nått nämnvärt om, för katter bryr sig inte så mycket om sådana futiliteter 🙂

Go’Kväll!

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*