Aug 082011
 

När vi gick upp denna morgon så möttes vi av en veritabel fluginvasion. Det var en del flugor redan i går kväll, men nu på morgonen var det en massa stora flugor inne i huset. Vi spekulerade en hel del över vart alla dessa flugor kom ifrån, kunde de ha kläckts i nån kruka, eller vad?

Vi ägnade en del tid åt att öppna fönster för att få ut flygfäna, och det lungade ner läget en hel del. En gissning kan vara att de kommer från källaren, för vi hittar lixom ingen annan förklaring till vart de kommer från.

Jag har fortsatt med renoverandet hela dagen idag, först gjorde jag en lång lista, tänkte att den nästan var orealistisk men väldigt mycket har jag lyckats få till, lite stolt över arbetsinsatsen är jag allt.

Ute i hallen har Moltas Katt softat i princip hela dagen, här kommer bild på en position som varade i nästan 3 timmar, sen flyttade Moltas på sig ca 4 meter, där låg hon sen ett par timmar. Hårt jobb att vara katt 🙂

Moltas Katt

Efter åtta-tiden så rundade jag av dagens arbete, städade av rummet och plockade undan alla verktyg och attiraljer. Lika bra att få det gjort så att morgondagens arbete inte sinkas. Imorgon skall jag leka rörmokare, det blir spännande 🙂

Framsteg!

Jo, vi fick besök av Albin på senkvällen, mycket trevligt, vi delade på en flaska gott vin och samtalade om livet, universum och allting.

Albin på besök

Klockan är nu mycket slagen, jag skall runda av denna dagen, lägga den till handlingarna. Det har varit en bra dag idag.

Imorgon är en ny dag!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*