Feb 172011
 

En hysterisk dag, långa möten, men samtidigt givande, och så lite god lunch på Lotus! Jag börjar mer och mer inse att jag är en enorm vanemänniska, variationen på det jag gör är rätt begränsad, känns som om livet består av en massa små repriser…

Något försenad kom jag hem till min snörvlande hustru, hon hade knappt fått sova nått den gångna natten, och inget under dagen heller, jag tyckte riktigt synd om henne. Men vad jag förstått så är det många arbetsplatser landet runt som är som rena sanatorier, det hostas och snörvlas lite här och där.

Fullmåne över Brynäs

Det är rätt friskt ute nu, fullmåne och stjärnklart borgar för kalla dagar och nätter, så är det verkligen, det är inte ett mygg så långt ögat ser, därav fina uttrycket “myggfritt” 🙂 Efter min lilla reflektion av vädret så hoppade jag in i bilen och begav mig till affären, det var lite saker som jag behövde för att klara av att laga mat till kvällen. Hustrun skulle få fransk fiskgratäng med kokt potatis, ett tag funderade jag på att göra lite skirat smör, men det behövdes inte enligt hustrun.

Och så dagens stora begivenhet, min fader Sven fyller 81 år idag, det är en aktningsvärd ålder, men han är still going strong! Jag hade tyvärr ingen möjlighet att åka ner till Skåne denna gången, men i sinnet var jag och hustrun på plats!

Dagen är nu slut, hustrun är utslagen, vi hoppas att natten blir lugn med god sömn och fina drömmar.

Go’natt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*