Oct 012011
 

Det blev en svängs renovering under gårdagskvällen, bit för bit närmar det sig klart, nu har jag snart gjort allt som är att betrakta som grundarbete, sen återstår sånt som syns, det skall bli kul när det momentet kör igång.

Hela dagen idag har vi fått rå om Charlie. AC har skött merparten av grejande med honom, medan jag har fortsatt på ovanvåningen. Idag var det även Fotomässa i Gasklockorna, Frida skulle vara där och jobba så jag och AC lastade ner Charlie i vagnen och vandrade ner mot gasklockorna.

AC och Charlie

I stora gasklockan var det full fart, massa utställare som förevisade allt från kameror, tjänster och även en tävling i form av en fotomaraton. Vi gick runt en stund, pratade lite med Frida och fikade en stund i solen med några bekanta. Riktigt trevligt på det hela taget sett.

Stora Gasklockan, Gävle

Det blev ytterligare en liten svängom idag, vi körde med vagnen ner till T-Udden, området har nyligen blivit naturreservat, tyvärr hade jag slut på ström i kameran, så det blev inga bilder därifrån. Vädret var helt underbart, det borde vara höst nu men sommaren vägrar släppa greppet, det tackar vi speciellt för 🙂

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*