Aug 202011
 

Det har varit ett par riktigt intensiva och långa dagar för mig, från tidiga morgonen till sena kvällen har jag nött på i det rum som skall bli vår klädkammare. Tapetseringen är klar, massor med pyssel för att få till mönsterpassning när väggarna är så där lagom vinkelräta. Men nu sitter de på plats, mer virke är hämtat på ByggMax så lite nöjd är jag allt.

Idag är även dagen då Frida skall flytta till Åre för en 10 månaders utbildning, jag och älskade hustrun skjutsade henne ner till stationen på morgonkvisten. Jag hoppas att hon kommer att trivas bra i skolan och även i hennes nya boende.

Fröken Frida

I vårt blivande gästrum har jag fått riva bort en del gammal väggbeklädnad, då jag bytt ut den gamla 70-tals pappdörren mot en ny i trä så fick jag riva bort lite delar som var i vägen. Jag vill ju inte gärna lappa och laga, så det var lika bra att ta bort resten av väggbeklädnanden. Bakom denna hittade jag ett hål som varit en gammal dörröppning, skoj att se husets historik.

Gammal igensatt dörr

I klädkammaren har hustrun nu börjat känna lite på inredningen, jag har monterat upp bärlister till hyllsystemet så nu börjar det närma sig, bara ett par dagars fnulande kvar innan det rummet är färdigt. Det är allt det där finliret som tar en attans tid.

Hustrun kollar in hyllsystemet

Klockan är sena kvällen, jag skall ta och runda av verksamheten för idag, för imorgon är en ny spännande arbetsdag!

Natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*