Jan 152014
 

Natten i Torsby var lugn, jag somnade rätt ovaggad och vaknade väl tämligen trött, vet inte riktigt varför sömnen är som den är, men jag kan inte göra mer än att sova så att säga. Överlag var det lugnt och fridfullt å hotellet, sånt gillas.

Valbergsängen Sporthotell hade vi bokat på oss var sin frukost, klantig som jag är så hade jag inriktat mig på frulle kl 07:00, problemet var nu bara att frukostmatsalen inte öppnade förrän 07:30, jaja, man kan ju stå ute då och frysa istället 🙂

Frukosten bar bra och givmild, det fanns något för alla. Mina hotellfrukostar brukar uppvisa lite konstiga kombinationer, tex äter jag gärna macka med smör, ost, keso och saltgurka… det är inget som jag äter annars, typ alls, förutom på hotell 🙂

Jag och min kollega rullade sen hem mot Gävle igen, ett vackert vinterlandskap täckt av moln, man kan inte få allt. Trafiken var lugn och behaglig.

På väg från Torsby till Gävle

På väg från Torsby till Gävle

Vi tog vägen över Hagfors, Ludvika, Borlänge, Falun, Gävle. Även om det är mer snirklande så kändes det som klokaste valet av väg denna dag.

På väg från Torsby till Gävle

På väg från Torsby till Gävle

Ca vid lunch rullade vi in på jobbet, alla fikakoppar och andra attiraljer lastades ut ur bilen, det blev ett par timmars jobb innan jag fick komma hem och angöra soffan 🙂

Go’kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*