Dec 032010
 

En överdådig frukost mötte på hotellet, jag förstår varför de har fått utmärkelsen årets frukost 5 år på raken, det fanns i princip allt man kan tänka sig och lite till, nästan på gränsen till för stort utbud 🙂 Jag gjorde som vanligt, två mackor med smör, lyxade lite med en god ost, och stötte in ett wienerbröd för att vara på den säkra sidan 🙂

Godmorgon på dig Stefan

Inne på hotellrummets toalett hittade jag en intressant inredningsdetalj, nått har uppenbart gått snett, för en normal toarulle får helt enkelt inte plats i hållaren, rullen sitter lite på sniskan, sött 🙂 Så kan det gå när design inte passar ihop med funktion.

Jag satt och jobbade på rummet ett par timmar, sen var det utcheckning och vinterpromenad ner till stationen där flygbussen passerar, en strålande dag, helt perfekt vinterväder måste jag säga. Ett av förvaringsskåpen på stationen hade nog en måttligt glad nyckelinnehavare att vänta, för den upparbetade summan var rätt rejäl 🙂

Dyra pengar

Resan till Vaernes gick bra, likså bytet från spikskorna till sandaler, jag hade hyfsat god tid på mig denna gång, skönt att slippa stressa, hela returresan går via Oslo, så det var ett byte inplanerat på resan.

Vaernes Trondheim

Nu blev det lite körigt nere på Gardemoen, för när jag slog på telefonen igen så fick jag besked om att min flight var inställd 🙁 de hade bokat in mig på ett plan som skulle gå 19:45, det var inte direkt det jag hade tänkt mig av denna fredagen. Jag gick till närmsta SAS disk, frågade lite om förseningen, och fick beskedet att omgående bege mig till gate 44, med lite tur skulle jag hinna med det plan som skulle lyfta om ett par minuter, sagt och gjort, tillsammans med ett gäng stresspåsar så lyckades jag komma med planet till Stockholm! Glädjen var stor!

Gate 33, Vaernes

Så, framme  på Arlanda, ett par timmar tidigare än vad jag hade tänkt mig så införskaffade jag en tågbiljett och gick ner i källaren till stationen, jag hade hoppats komma med ett SJ tåg, men det var fullpackat och saknade även en vagn, så där var nog inte stämningen på topp, så det blev ett Upptåg för mig istället. En ung spanjor kom och frågade mig lite försynt om han hade fått rätt biljett för att ta sig till Gävle, jag sa till han att ta rygg på mig, för vi skulle på samma tåg. Vi hade ett mycket trevligt samtal under hela resan upp till Gävle. Hoppas han inte kommer att frysa alltför mycket under sin vistelse i Gävle.

Arlanda Station

Hustrun skulle egentligen ha mött upp mig på stationen, men bilen gick inte att få ut, fast det gjorde inget, vädret var precis perfekt för en promenix, spikskor på, och full fart hemåt, där väntade min älskade hustru, go och glad med ett varmt välkomnande leende på läpparna, det är skönt att få komma hem igen.

En kul grej, komms gubbslem reklamen från first hotels ihåg, den blev fälld för sexism, Yes!

Dagen är slut, även denna dag har nu gjort sitt.

Natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*