Apr 282012
 

I min lilla fågelholk är det nu full fart, jag har gjort lite justeringar från förra året, dels går det nu att se livet inne i holken live på www.gemzell.se/holken Det är en del krångel med kompatibilitet mellan olika varianter av webbläsare, det som tidigare har fungerat utmärkt krånglar numera, ja, det är mycket med det tekniska.

Det som fungerar bäst för tillfället är Internet Explorer ver 9.

Sen har jag även sett till att spara ner en stunds video varje dag, detta material har jag sedan sållat lite i och klippt ihop till en liten filmsnutt som går att se här nedan. Klicka på pilen mitt i bild, så startar filmen så långt som den är gjord fram till idag.

 

Man kan inte annat än att fascineras över naturens under, pippin kämpar på, envetet dag för dag för att få till ett bo. Tajmingen är viktig, för ännu är det rätt kallt ute, men boet skall vara klar den dagen det är dags att lägga ägg, kan bara hoppas att allt kommer gå bra.

Go’Kväll!

  3 Responses to “Hur går det i Holken?”

  1. Kul att se/Christia

  2. När kommer äggen 🙂

    • Äggen har varit på plats ett bra tag nu, kika uppe i menyn “Titta in i Holken”, eller om du vill ta dig direkt dit, gå till http://www.gemzell.se/holken.
      Idag håller jag på med lite underhållsarbeten, så det kan vara lite si och så med bild ut på internet idag.
      /Stefan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*