Sep 012011
 

Benen är väl lite bättre nu, men det är en rejäl stress för benen som jag nu har fått vila ut. Utan stödstrumporna hade detta inte gått alls, jag har knappt kunnat stå på benen utan strumporna på.

Stressade ben

Fast med stödstrumpornas hjälp har jag i alla fall fortsatt med renoveringen, nu är det målning av fönster som gäller, för hösten närmar sig så sakteliga och jag vill gärna ha det momentet klart innan det är för sent.

Det trista med fönsterna i vårt hus är att förra ägaren har fodrat ner fönsterkarmens utsida så mycket att det helt enkelt inte går att lyfta av fönsterna från gångjärnen, det innebär att jag då får skruva av gångjärnen samtidigt som jag då skall balansera med ett tungt fönster… önskar att jag hade ett par armar till, det skulle underlätta en hel del, för jag vill verkligen inte tappa ett fönster i backen.

Hustrun och jag borde ta och nanna kudden nu, verkligen sent för oss, det är ju jobbedag imorgon med.

Go’Natt!

  One Response to “Insmord”

  1. Stefan
    Du lägger väl ett par kuddar under benen i sängen? Krya på dig och hälsa älsklingen.
    Kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*