Oct 082011
 

Jag och hustrun packade in oss i bilen denna förmiddag och körde ner till Bro för att hälsa på Jesper i hans nya lya. Vår lilla GPS var inställd på kort resväg vilket inte på något sätt innebär snabb resväg 🙂 Det var jag som ställde om Hitt’O’Bert för nån vecka sedan när Frida skulle köra upp till Åre, så jag fick skylla mig själv.

Privatchaufför AC Gemzell

Väl framme i Bro så fick vi oss en rundtur i Jespers nya lya, det tar ett tag att bo in sig, men lägenheten känns välplanerad och framförallt rymlig, gissar att Jesper kommer trivas bra. Sen är det ett plus att det är nära till hans jobb, det är mycket värt.

Jespers nya lya

För att lösa en del “inredningsproblem” så gjorde vi alla en gemensam tur till IKEA i Barkarby, Jag, AC, Malin, Hans och Jesper traskade runt på affär’n ett bra tag, fick lite ont i benen om jag skall vara riktigt ärlig, jag brukar få det när jag skall gå långsamt, funkar inget vidare för mig.

Inredingsbutiken i Barkarby

Sista hindret i form av kassorna tog en stund att ta sig förbi, men när allt var klart så tackade jag och AC för oss och rullade vidare ner mot Stockholm. Övriga sällskapet rullade mot Bro igen, så skildes våra vägar för denna dagen.

Aloo Gobi, Razmahal Stockholm

Innan kvällens äventyr, så passade vi på att smörja kråset genom ett besök på Razmahal, alltid lika gott, ett besök anbefalles!

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*