Oct 172012
 

Efter en lugn och skön natt, sovit mycket gott så har jag idag mest fortsatt med arbetet, och passat på att planera lite inför nästa arbetsperiod här, dvs beställa ihop mer material och se till att allt finns på plats. Det mesta är redan ordnat med, men det är alltid nått litet som blir bortglömt.

Morgonutsikt vid Läckö

Efter lunchen tog jag mig en sväng in till Lidköping för att hämta lite saker på Elgiganten, egentligen var min plan att åka till en av mina vanliga leverantörer som har låda i Lidköping, men de hade passat på att stänga sin butik och sålde enbart via postpaket numera, så det var lite trist, men det finns säkert en bra anledning till att de inte vill ha kunder till dörren.

Så nu är det kväll igen, jag skall ta och fortsätta med mina andra projekt, skönt att ha tillgång till Internetanslutning så att det går att jobba lite på distans.

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*