Mar 222013
 

Nått som jag gillar skarpt är choklad med Sea Salt i, och då speciellt “Lindt Excellence Sea Salt“, det är riktigt mungott enligt min smak.

Lindt - Excellence Sea Salt

Lindt – Excellence Sea Salt

Det enda problemet är att jag inte hittar varken “Krav” eller “Fair Trade” märken på denna chokladen, så jag har fått lära mig att finns det inte “Fair Trade” så finns det stor risk att det är “Slave-Trade” eller rentutav barn som arbetar istället för att leka som odlar bönorna.

Jag som konsument önskar verkligen att Lindt skaffar sig full kontroll över hela processen och ser till att deras produkter uppfyller kraven för Fair Trade. Det skulle kännas betydligt mycket bättre för mig.

Det var alles för idag.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*