Apr 092010
 

Ingen matlåda idag, blev inget kvar av den goda ärtsoppan från igår, så på eget initiativ frågade jag min kära fru om hon ville följa med på en liten lunchdate med mig.

Sagt och gjort, det blev lunch på Nian’s mattorg i Gävle, där finns ett rätt brett utbud på mat-hak för alla smaker och inriktningar.

Nian's Mat-torg

Jag måste ju erkänna att jag har en liten favorit på Nian, det är Sakura Sushi. De har två restauranger här i Gävle, och jag brukar varva mellan dem. Personalen är alltid trevlig tycker jag. Det som är bra med detta mat-torg är att det aldrig blir “stimmigt”, dock är det på nätten att platserna räcker till om man kommer precis vid 12, så bäst är att komma strax före. eller kring 12.30, då brukar det ha lättat lite.

Veg Sushi

Deras Veg-sushi är givmild, gott i munnen!

Min kära hustru, hon tog mat från en annan av restaurangerna, wokat blev det för henne.

AC med Wok

Over and out!

  One Response to “Lunchdate med frugan”

  1. Tack för en trevlig lunchdate min söta man *puss*

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*