Dec 282013
 

Tillåt mig presentera, den absolut finaste julklappen man kan få, en julklapp full av medmänsklighet och omtanke. Jag har många gånger önskat min donationer till Majblomman, ibland slår min önskan in, så även denna jul.

Majblomman Donation

Majblomman Donation

Jag passar på att tack Frida för denna fina julklapp, jag hoppas att donationen kommer till nytta hos någon som har det tungt i tillvaron. Man vet aldrig när man själv hamnar i en situation då det behövs hjälp.

Häpp!

  One Response to “Årets julklapp 2013, Majblomman”

  1. Det var verkligen en fin och omtänksam julklapp. Hälsa Frida. Kram mamma

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*