Mar 232012
 

Säger en bild verklige mer än 100 ord.. tveksamt, men däremot går det att minimera missförstånd med bilden som hjälpmedel. I dagarna har jag använt mig av detta trick vid kommunikation med mina kunder.

Det blir mycket tekniskt svammel här, men tag det för vad det är.

Första exemplet var kring en installation där det eventuellt skulle användas en 48ch 1/4W LED DMX Dimmer, då detta är en udda produkt tillverkad i ett fåtal exemplar, så tog jag fram kameran och mailade över en bild. Det gick mycket snabbare än att producera en fullständig teknisk manual, så med bilden gick det lätt att de anslutningar och plintar, bra grej.

48ch 1/4W LED DMX Dimmer

Nästa exempel rörde inkoppling i plintar på en annan produkt, återigen fick kameran göra sitt, fast nu blev det lite mer avancerat, jag plockade med blandade tillbehör 🙂

GNC DMX adapter av olika slag

Inte ser det mycket ut för världen, men i sitt sammanhang är dessa bilder väldigt förklarande.

Så sista exemplet, det gällde handhavandet av en LED armatur med inbyggd dimmer, med uppställningen kunde jag beskriva hur man hanterar linsen och inställningen av ljusstyrka.

Dinkey LED med inbyggd dimmer

Så använd kameran oftare, bilder är ett effektivt sätt att förmedla information och kunskap, även det som för dig kan vara självklart kan vara hårt eftertraktad information för någon annan.

Lev Väl!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*