Jul 122014
 

Efter dagens hemresa från Gardermoen så var väl denna veckan att betrakta som slut, det blev en lång vecka för mig, jag är mosig av allt resande, ibland önskar jag att det kunde vara något mindre av den varan.

Jag och min älskade hustru passade i alla fall på att lyxa till det lite såhär på lördagskvällen, vi tog våra cyklar och begav oss till East Africa för att inmundiga oss en riktigt god måltid, jag passade på att avnjuta en god och kall öl.

Öl på East Africa, Gävle

Öl på East Africa, Gävle

Det blir inte myckte mer av detta inlägg, jag är trött och skall ta och hälla ut mig i soffan 🙂

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*