Oct 182011
 

Flyget puttrar på över Atlanten, det går fort på hemvägen, medurs och medvind. Det går så pass fort så att piloten måste bromsa lite för att det inte skall gå vådligt fort. Toppar kring 940km/h det är fort det!

På väg över Atlanten

Sömnen har det blivit sisådär med, tror att jag knappt sov ca 2 timmar eller så under flygningen, resten av tiden kikade jag bitvis på en film som jag absolut skall se om i lugn och ro, det var “The Time Traveller’s Wife” Kortfattat handlar det om en man som har lite svårt att hålla sig kvar i rätt tid, han flyttas spontant fram och tillbaks i tiden, mycket förvecklingar, särskilt när de försöker få barn, för fostret har ärvt egenskapen att flyttas i tiden vilket gör det svårt att stanna kvar i livmodern. Se den!

Taxfree, Arlanda flygfält

Så småningom landade planet på Arlanda, jag var nog lite suddig när det väl skedde, men klockan var nånstans kring halv åtta på morgonen, så jag har gjort en heldag i USA, flugit i 7 timmar, sen har jag bara en heldag kvar innan det är dags att lägga sig… gillar inte det här med förskjutna tidzoner.

Väskan hämtades ut och jag vände i dörren och gick genom säkerhetskontroller för att vänta på nästa plan, nu var det en flight till Trondheim som låg på schemat. Kan avslöja att jag var rätt mosig vid det här laget. När jag satte mig i planet så frågade flygvärdinnan om jag var sjuk eller bara trött 🙂 Merparten av flygresan bestod mest av att jag sov.

På Hell International Airport / Vaernes blev det tight om tid, men jag lyckades få ut min väska och ta mig till tågstationen, nu var tack och lov tåget någon minut försenat, så jag lyckades komme med tåget upp mot Steinkjer.

Stationen vid Hell International Airport

Naturen som susade förbi utanför tåget var väldans vacker, Norge är ett land som tål att tittas på, vackert vart man än tittar. Mina kollegor mötte upp mig i Steinkjer, vi åt en god lunch och rullade sedan mot Namsos för ett antal timmars jobb.

Full fart på bygget

Jag var väl inte till världens mesta nytta, men syftet med dagens resa var mest att ta mig till Namsos, så resten var bara bonus.

Klockan är nu sent, jag skall lägga huvudet mot kudden och sova gott!

Go’Natt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*