Nov 102013
 

Det har som sagt varit rätt intensivt för mig den senaste tiden, ett av projekten jag pysslat med har jag inte velat berätta om förrän idag. Kortfattat så är det så att jag har hjälpt Eurotix med att producera och redigera ihop en video till deras låt “I Plead Insanity”.

Själva redigerandet har varit relativt enkelt, stora jobbet har varit att förhandla om rättigheter till bilder som jag ville använda. En hel del bilder kommer från mitt eget arkiv, och en del är helt nytagna.

Den officiella releasen skedde inatt via iTunes, Amazon, CDON etc.

Musikvideon finns att se på Youtube, jag har länkat in videon här nedan:

 

Nu skall jag återgår till mina andra projekt, mer om de senare.

Häpp!

 

  2 Responses to “Musikvideo till Eurotix”

  1. Grymt jobbat! 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*