Sep 242012
 

Det blev en tidig morgon för mig, jag skulle ner till Norrköping för att göra lite servicearbete, det är ibland tekniska prylar som inte riktigt vill som jag vill, och då är det bara till att åtgärda, så skall det vara, för jag vill att allt skall fungera rätt och korrekt.

Jag passade på att klämma av en bild vid utfarten från Gävle, ännu finns det kvar några skyltar där det står “80”, men riksväg 80 är ett minne blott, numera heter vägen E16 och går då mellan Gävle via Oslo till Londonderry på Nordirland. Så snart är alla skyltar utbytta.

Riksväg 80, som egentligen är E16

Resan ner till Norrköping var rätt händelselös, lite kaos i Stockholm, men det får man räkna med. Det blev en fika i Järna på statoil, gott kaffe och så är det alltid så trevlig personal där. Sånt uppskattas.

Väl framme i Norrköping körde jag igång med jobbet, det var egentligen inga större saker som strulade, men likväl skall det åtgärdas, så ett par timmar senare var jag klar med jobbet och kunde packa ihop bilen igen.

Saker som krånglar

Precis utanför Visualiseringscenter C finns en skulptur som jag kikat på vid ett par tillfällen tidigare, men nu kände jag att det var läge att få med detta i min lilla blogg, det är en skulptur som heter “Water Sample”, skapad av Christine Ödlund 2011. En kombination av metall och ljus som på sitt sätt är mycket lyckad. Klart är att den gör sig ännu bättre i mörker, då kommer de lysande delarna mer till sin rätt.

Water Sample – Christine Ödlund 2011, Norrköping

Efter att ha reflekterat lite över konstverket så körde jag hemåt igen, det blev en lång dag av detta, för klockan var närmare 23 innan jag rullade hem på gården hemmavid, och mitt kvällsfika, det ordnade söta hustrun med, ordning på torpet för fikat kan man inte missa 🙂

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*