Dec 132012
 

Idag blev det ett par timmars jobb följt av en rejäl tågresa ner till Skåneland och Landskrona, trots idoga försök att arbeta från tåget var det helt enkelt omöjligt att få nått vettigt gjort, det skakade och krängde så infernaliskt så jag till slut gav upp det projektet.

På tuffe-tuffe tåget

På tuffe-tuffe tåget

Jag sitter nu hemma hos mina föräldrar och språkar lite, det är trevligt att få komma hem lite, jag är på tok för sällan hemma i Landskrona.

Detta får bli allt för idag, jag skall ringa till min älskade hustru, sen blir det sängen. Imorgon blir det arbete i Arlöv.

Go’Natt

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*