Jan 242011
 

Ny vecka, nya utmaningar, efter helgens arbetsdagar så känns det lite som om det inte blev nån helg alls, lite trist, men jag hoppas det löser sig med tiden.

Jag hann med ett par timmars arbete på morgonen så gick jag ner till stationen för att med tåget bege mig ner till Storstan, det är en resa som man kan göra i sömnen, inte särskilt spännande. Enda upplevelsen denna gången var att det föll delar från taket ett par gånger, tågen är gamla, håller på att trilla samman bit för bit. Fick en riksdagsledamot som stolsgranne, men snäll som jag är så besparade jag henne från mina reflektioner, de ni 🙂

Godmorgon på sig stationen

Väl framme så närmade det sig lunch, så med tricken tog jag mig över till Gamla Stan, mötte upp mina kollegor och dinerade på Wokhouse, alltid lika gott. Det verkar som om Riksdagen har upprättat en filial där, för det var byst med riksdagsledamöter inne på restaurangen idag.

Tunnelbanan, Stockholm

I Gamla Stan håller man på att dra fram fjärrvärme, ett mycket lovvärt initiativ, det är en miljövänlig verksamhet. Jag pratade lite med gubbarna i hålet, de berättade glatt om vad de höll på med.

Fjärrvärme, Gamla Stan, Stockholm

Nåja, nu skall man inte grotta ner sig i ett hål i backen, utan jag hade ett mål med dagen, så raskt ner till Tricken igen, nu åktur till Östermalmstorg och Armémuseet. Det var inbokat möte inför ett kommande projekt, spännande och mycket givande möte.

Armémuseet, Stockholm

Mörkret hade lagt sig över stan när jag traskade till kvällens boende, jag gick via plattan, där var julgirlangerna fortfarande uppe, rätt fint måste jag säga, lite överaskad var jag att det fick vara kvar.

Julpynt på Plattan

Middagen, jag hade funderat på hur jag skulle göra med den, jag hade lite olika val, men det slutade med att jag gick till Razmahal och hämtade en Alo Gobi, det är förbaskat gott, och så kunde jag i lugn och ro mumsa i mig goda maten i lägenheten, nice.

Razmahal

Ett unikum, i trapphuset låg nått jag inte sett på bra länge, nått som påminde om en telefonkatalog, en sån har jag inte bläddrat i under de senaste 15 åren eller så, nästan så man skulle ta med sig för nostalgins skull 🙂

Telefonkatalog

Klockan är mycket nu, imorgon bitti blir det en flygresa ner till Karlskrona, så klockan skall ställas, tanden skall borstas och så ringa till älskade hustrun.

Det var alles för denna dagen!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*