May 202010
 

Vädret är helt kanon i både Linköping och Norrköping, varmt och gott, det riktigt rinner ner längs ryggen på mig under dagarna, fast orsaken kan ju vara att jag flänger upp och ner på stegar mest hela dagarna, inte många lugna stunder.

Förmiddagen idag gjorde jag ett litet jobb i Linköping, det gick utan några större problem, sen bar det iväg mot Norrköping med ett varmt lokaltåg 🙂

Radikalt solskydd

Denna dag har jag ägnat mig åt att sammanställa det som är kvar, beställa ihop en del prylar som saknas, lite möten och sen har jag febrilt sökt efter ett nätverksprotokoll till en videoprojektor, detta är ett mörkt hål, många Svenska grossister har inte en susning om vad de produkter de säljer gör för något, de flyttar mer eller mindre bara kartonger med för dem okänt innehåll.

Industrivägg i Norrköping

Två gånger idag har jag inmundigat Grekisk Sallad, jo, jag vet, det blir lite enahanda att äta samma sak två gånger samma dag, men det var gott, och båda gångerna var jag både hungrig och sugen på just Grekisk Sallad.

Mot kvällen begav jag mig från bygget, det närmar sig med stormsteg invigning, detta kommer att bli fint. På vägen ner till stationen passerade jag detta fototillfälle, en fantastiskt vacker byggnad, se och njut!

Strykjärnet Norrköping

Mitt i Motala ström ligger Strykjärnet, Sveriges vackraste industribyggnad!

Nu är det kväll, snart dags att nanna kudden för mig, ses imörrn!

  One Response to “Strykjärnet”

  1. Gult är fult sägs det men här klär det sig riktigt bra. 🙂 Grekisk sallad kan man aldrig få för mycket utav.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*