Oct 292010
 

På vägen till jobbet tog jag med mig lite sopor som skulle till vår lokala återvinningsstation, och det är nått som verkligen förbryllar mig, varför skall det vara så svårt att återvinna? Jag och min hustru källsorterar som galningar, det är inte mycket som går fel på den fronten, men när man sen skall bli av med allt som är sorterat så har nån elak djävel gjort det så svårt som möjligt att bli av med skräpet.

I containern för plast sitter ett litet hål, där skall soporna in, och mitt i hålet sitter en stor kläpp som effektivt blockerar återvinnandet.

Idiotisk konstruktion

Det är så dumt så jag vet inte vad… skall jag behöva ta med mig en såg och skära bort den där kläppen så att det faktiskt går att slänga soporna, eller hur är detta tänkt???

Dagen i övrigt var helt ok, det var mest planeringsmöten inför framtiden, givande. Strax före 17 traskade jag iväg upp på Söder för att möta min älskade hustru, vi hade bestämt att vi skulle ha en liten date så här på eftermiddagen.

Texas Longhorn, Gävle

Vi fick bord längst in, stämningen var mycket god, likaså bemötande. Jag tycker det är så härligt att träffa min hustru, för även om vi varit från varandra bara ett par timmar, så har vi alltid nått spännande att berätta för varandra, vi gör vårt bästa för att fylla dagarna med innehåll. Jag hade redan innan bespetsat mig på en av deras burgare, alla burgare hos Texas Longhorn går att få i vegetariskt utförande.

Hustrun granskar menyn

Det kurrade rejält i magen, så när min “The Works” kom in så blev det ett snabbt kort, sen högg jag in på maten, det var väldigt gott. De hade även en sås till maten som innehöll massor med artificiell röksmak, som för att förhöja smaken av grillat -) Hustrun slog till på en lamm filé som var väldigt givmild.

Texas Longhorn, The Works

Efter maten återstod mest bara att njuta av tillvaron, servitören kom ut och frågade hur maten var, om det var nått som kunde göras bättre, eller om alla var nöjda. Vi samtalade en stund, det var ett gott initiativ, men på det hela taget måste jag säga att Texas Longhorn är väl värd ytterligare besök i framtiden.

Hustru Gemzell

Det är i övrigt Fredag kväll, vi har tittat på Idol, tagit oss en kvällsfika, mumsat på vindruvor, denna dagen har på det hela taget varit en vänlig dag, tack för allt.

Hepp!

  One Response to “Texas Longhorn”

  1. Hej! Trots lite extra jobb med soporna blev det ju en trevlig dag. Det sägs ju att man blir stärkt av motgångar (i måttlig mängd naturligtvis). Sköt om Dig. mamma

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*