Jan 042011
 

Dagen har varit snurrig, jag har fortsatt städa, göra tidlista och massa nyttiga saker, även denna dag gick jag en långpromenad på vägen till jobbet, det är rätt skönt faktiskt, även om startsträckan är lång 🙂

När man (jag) promenerar så finns det ju inte mycket mer att göra än att låta fötterna åka fram och tillbaks i stabilt tempo, och så får man tillfälle att fundera över tillvaron. Idag fick jag mig en funderare på vad jag egentligen gillar för konst, mycket faller från enbart för att det är helt ointressant och inte triggar sinnet, det är helt enkelt tråkigt om jag skall vara sanningsenlig.

Jag satte mig en stund vid datorn och plockade fram lite bilder på sånt som triggar mitt sinne, mycket är digital konst, dvs bilder som är manipulerade med datorkraft. Tyvärr har jag ingen aning om vem som är upphovsman, så hjälp mig gärna att fylla på med information.

Visst känns det som om man kan bli läst som en bok…..

Digital konst

Skulpturer, dessa underbara skulpturer, så levande.

Springande skulptur

Med den digitala konsten kom även proportioner mellan objekt att bli lite udda, en del konstnärer har varit bra på att dra detta in absurdum, det gillar jag!

Digital konst

Idag har jag förresten tackat ja till att gästföreläsa på NTNU, det ser jag fram emot, det är givande när man får till ett möte mellan elever, så jag brukar försöka göra föreläsningarna som en kombination mellan föreläsning och det goda samtalet, det brukar fungera bra.

Street Art

Återigen statyer, eller installationer kanske man kan kalla det för, det ger mat för själen, man vrider på huvudet, får sig en tankeställare, jag gillar sånt!

Även en dag som denna har ett slut, ännu ett blad är lagt till handlingarna, vi tar nya tag imorgon, hoppas jag är mer fylld av energi.

Natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*