Oct 202011
 

Det har väl inte hänt nått särskilt idag, vi packade ihop oss tidigt på morgonen för att sedan rulla hem mot Gävle igen, så jag har mest suttit bak i en bil hela dagen. Uppe på fjället har snön kommit, det knastrade ljuvligt när jag satte ner fötterna i snön, prima kramsnö!

Snö över fjället

Mot lunchen till stannade vi till i Oviken hos Pelin Meryem för att få lite god mat. Det är ett för mig helt nytt ställe, men av vad jag förstod på grabbarna så fick de den mest ljuvliga husmanskost de kunde tänka sig, riktig kalops, väl tillagad i riktigt långkok. För min del så blev det en veg pizza, inte alls dum måste jag säga. Det blir helt klar fler besök till Pelin Meryem’s restaurang.

Det blev även en fika lite längre fram på resan i Kårböle Grosshandlarhus, men skall jag vara ärlig så kommer jag inte springa benen efter mig för att komma tillbaks, huset däremot, det har sin charm.

Kårböle Grosshandlarhus

Jag är trött nu, skall gå och lägga mig, imorgon har jag tänkt mig att tapetsera på ovanvåningen, hoppas jag hittar kraften till det.

Go’Natt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*