Apr 262010
 

Ny vecka, känns i kroppen att det varit rätt mycket aktivitet i helgen, men samtidigt är det väldigt skönt när man kan se allt som blivit utfört, det är belöningen.

Förmiddagen ägnades åt lite interna möten på jobbet. Skutan lastades med prylarna jag behöver denna vecka. Innan jag körde iväg så tog jag svängen hemom och lastade lite mer, och passade på att luncha med min kära hustru. Det bidde en matlåda med blomkål och broccoligratäng, mums!

Sen måste jag varit duktigt virrig, för jag glömde jackan hemma, tror det kan ha att göra med att det var så varmt och skönt, men men, hemma ligger den allt, och jag får hoppas att jag inte kommer att utsättas för dåligt väder.

I går kväll letade jag efter mina lågskor, dock utan att hittade dem, men som tur var så stod precis dessa skor på bygget i Norrköping, så fint stod de, precis där jag uppenbarligen lämnat dem i fredags.

Jag har nu gjort ett par timmars jobb, förberedelser inför morgondagen, lite kontorsgöromål, lite beställningar av material som jag skall använda till nästa projekt, lite norgepyssel. Men nu är i alla fall arbetsdagen slut för idag.

Som vanligt bor jag på Park Hotel i Linköping, denna gång är det rum 403 som är mitt, det är ett rätt mysigt hörnrum, det passar mig gott, prima utsikt över stationen och parken.

Rum 403 - Park Hotel

Nu utgå jag, skall hämta en kvällsfika, sen blir det natti, natti för mig.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*