Oct 222011
 

Lördag, äntligen helg! Direkt efter jobbet igår så var jag ut på stan för att jaga tag i en ny returvattenventil, det är den som sitter i botten på elementet. En av ventilerna på ovanvåningen har skurit i gängorna, så jag kunde helt enkelt inte öppna ventilen igen. Tanken är att jag skall hinna få upp båda elementen i helgen.

Nu var det ingen av byggvaruaffärerna i Gävle som hade denna typ av ventil, så jag fick rota lite i källaren efter några gamla sparade ventiler. Jag hittade två stycken, varav den ena gick att få fart på igen. Det är inte lätt med gamla prylar.

Returvattenventiler

Annars har jag befunnit mig i en form av balansgång mellan soffan och tapetserande, så lite nytta har jag gjort, även om det finns mer kvar att göra.

Tapeter på väg upp!

Tapeterna vi valt kommer från Boråstapeters kollektion “anno 1905”, fina tapeter, helt i min smak. Trista är att det blir en hel del slabbande när det inte är easy-up, för att hålla på att slabba med tapetklister som skall svälla och ha sig är inte kul. Tacka vet jag tapeter där man kletar klister direkt på väggen för att sen trycka dit tapeten, det går vansinnigt mycket fortare.

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*