Feb 122011
 

Återvinningsstationen på Sörby Urfjäll i Gävle är bitvis ett stort skämt, i grund är det bra att det finns möjlighet att lämna in saker för återvinning, det är inte där problemet ligger.

På denna återvinningsstationen uppstår fullständigt kaos varenda gång det kommer in släpvagnar, för stationen är helt enkelt inte byggd för att ta emot bilar med släpvagnar…. hur kommer folk dit med sina sopor, jo, precis, med släpvagnar, vad annars lixom.

Återvinning, Sörby Urfjäll Gävle

Nå, det som orsakar kaoset är att den personal som finns på plats, fullständigt skiter i hur bilarna stannar för att lasta ur sina sopor, detta orsakar en hel del irritation. Längs ytterväggen, dvs till vänster i bild, finns det enda körfältet, ni kan tänka er dagens kaos…. lite längre fram stod ytterligare en bil och blockerade, och personalen verkade inte bry sig, eller är det kanske så illa att de har resignerat under det gravt felkonstruerade flödet på återvinningsstationen på Sörby Urfjäll i Gävle.

För att toppa det hela, de containrar som finns uppställda på några ställen i stan, bra initiativ, där har någon smart låtit korka igen inkasten så att det blir en kamp för att bli av med de sorterade soporna, vad är meningen, vill kommunen att vi skall sortera, eller vill de inte att vi skall göra det???

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*