Feb 062011
 

Denna helgen har jag varit i det närmsta helt oduglig, för lång tid med för mycket ryckighet och flängande runt som en gummiboll tar ut sitt pris, det resulterade i att jag knappt fick nått allt gjort denna helgen.

Bara tvättat lite, diskat, bakat lite kakor, utfodrat ynglingar, sett en stund på tv’n, klappat katterna, men inget bestående trots att jag har mängder med saker som ligger helt oavslutade.

Nåja, man kan inte vara superhjälte alla dagar.

Stålis

Hustruns förkylning börjar lätta nu, stackarn har hostat sig genom dagarna och nätterna, jag tycker riktigt synd om henne, önskar jag kunde göra nått för att lätta upp det hela, men enda jag kan göra är att handla medikamenter, tinkturer, choklad och koka varmt te, det brukar göra susen.

Go’natt

  One Response to “Helt onyttig”

  1. Bra att Du har förstånd att ta det lite lugnt ibland. Jag tror Du behöver det. Man måste kunna jobba i morgon också./Pappa

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*